Kortingscodes
 
Zoek een winkel: Kiabi, Zooplus... Zoek
loading

BIERTAP SHOP VOUCHER CODE

Biertap shop

Houd u ook zo van een lekker biertje met een groep vrienden? Bestel dan bij de Biertap-shop.nl eenvouidig uw eigen biertap of tafeltap voor thuis op voor een speciaal feest. Het assortiment bestaat uit Beertower tafeltapjes, Beertender, Perfect Draft, Biertap droogkoelers, Biertap waterbadkoelers, Biertap systemen compleet, tapzuilen en andere accessoire. Geniet daarom volop van deze webshop met de scherpste prijzen online!

http://www.biertap-shop.nl

Ontvang uw korting in uw mail

Ontvang de laatste kortingen van Biertap shop direct in uw mailbox.

OOK BESCHIKBAAR:

Wat is er mooier dan je eigen Biertap?

Helemaal voorbereid voor het WK!

 


Dit is een vraag voor alle mannen onder ons. Wat is er mooier dan je eigen biertap in huis? Niks! Dat is het antwoord wat ik van mijn mannelijke collega’s heb ontvangen.. En daarom ga ik het vandaag in mijn leuke blog hebben over Biertap Shop online!


Het is nu begin Juni en ik geloof dat op 12 Juni de geweldige World Cup begint in Brazilië!  Daarom zou het daadwerkelijk fantastisch zijn dat je met een stel vrienden je eigen Biertap hebt klaarstaan. Lekker fris en heerlijk voor in de tuin of midden in je woonkamer.


Bij Biertap webshop vindt je namelijk alles wat je maar zocht aan biertappen, er zijn grote, kleine en normale biertappen beschikbaar met heel wat liters bier.


Via mijn populaire site kortingscodes-online krijg je nog eens 5% korting op je gehele aankoop! Dat is natuurlijk zeer mooi meegenomen.

Nu word het voetbal kijken wel heel spannend!Op 13 Juni speel Nederland voor het eerst tegen Spanje, dat zijn weer eens heftige herinneringen dus, kom op! Bestel vandaag nog je stoere biertap bij ons en geniet van een stel vrienden van een biertje en oudeweds voetbal!Hup Holland! Hup en veel plezier allemaal!VERLOPEN ACTIES:

5% korting

Reken af met deze voucher code en ontvang direct 5% korting op uw gehele bestelling bij Biertap-shop.nl!

U betaald geen verzendkosten

Bij Biertap Shop betaald u geen verzendkosten voor al uw aankopen vanaf 100 euro online.

logo-tienda
Facebook Biertap shopTwitter Biertap shop
ook interessant bij: Eten en drinken

image toolbar
Wanneer u onze service gebruikt accepteerd u de cookies beleid. +info X