Kortingscodes
 
Zoek een winkel: Kiabi, Zooplus... Zoek
loading

PLANET XL KORTINGSCODE

Planet XL

Planet XL heeft de gaafste funsport artikelen beschikbaar voor mensen die graag iets niets willen leren zoals jongleren, Diabolo, vliegeren, kiten en meer! Deze shop is gespecialiseerd in de leukste en meer educatieve spellen en hobby’s voor jong en oud. Bij Planetxl.nl kan je onder andere unieke Yoyo’s bestellen, eenwielers, kegels, devilsticks, ballen, circus producten voor beginners en geavanceerde, leuke cadeautjes voor kinderen, puzzels, vulkanen maar ook leuke buitenspellen zoals boemerangs, frisbees, speedminton, stuntsteps, trickvliegers, windspelers en veel meer. Ook zijn en intresante producten verkrijgbaar zoals voor Natuurkunde, Biologie, Aarde, Chemi, Scheikunde, Techniek en meer om het leren nog leuker te maken!

http://www.planetxl.nl

Ontvang uw korting in uw mail

Ontvang de laatste kortingen van Planet XL direct in uw mailbox.

OOK BESCHIKBAAR:

Zoek je een nieuwe maar actieve hobby?

Daag een Clown uit met je trucs!Een paar jaar geleden leerde ik de coolste hippies kennen op een strand, zij waren druk bezig met het heen en weer gooien van kegelen, kiwido’s en flowerstick. Ik dacht, hey dat zou gaaf zijn als ik dit ook kan doen.. 

Natuurlijk vond ik nergens een winkel met jongleer producten maar uiteindelijk na een lange zoektocht heb ik alles gevonden wat ik maar nodig had! 

Wist je dat het jongleren of hoewel ook " Malabares "genoemd word in heel veel landen een van de oudste spellen zijn?


Het is absoluut niet gemakkelijk dus je moet zeker gaan oefenen, maar na een tijdje zie je direct het resultaat! Het is niet alleen leuk en educatief maar ook spannend en uitdagend want er zijn zoveel nieuwe trucs dat je weer kan leren.


Daarom stel ik jullie vandaag voor de leuke webshop van PlanetXL.nl waar je meer dan van alles kan kopen aan Diablo en jongleren maar ook funsport, Kiten en de meest unieke vliegers!


Het is zo leuk om de producten eens uit te proberen van Planet XL online, je vind hier bovendien veel en veel meer gave en educatieve producten. 

Deze shop is voor jong en oud dus laat je kinderen bijvoorbeeld volop genieten van de meest unieke spellen! 

 

VERLOPEN ACTIES:

Ongelofelijke aanbiedingen

Wou je ook altijd leren hoe je moet Jongleren? Ontdek dan de geweldige Funsport site van Planet XL en vindt van alles aan jongleer producten, eenwielers, boomerangs en veel meer!

Zonder bezorgkosten

Al uw bestellingen vanaf 50 euro worden opgestuurd zonder verzendkosten.

logo-tienda
Facebook Planet XLTwitter Planet XLGoogle+ Planet XLPinterest Planet XLYoutube Planet XL
ook interessant bij: Spellen en speelgoed

image toolbar
Wanneer u onze service gebruikt accepteerd u de cookies beleid. +info X
10 Gebruikers online
min
min toolbar
Toolbar Kortingscodes
max toolbar